Blogger Widgets

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Μαθήματα γραμμικού και ελευθέρου σχεδίου στο Καλλιτεχνείο των Αχαρνών

Στα πλαίσια του επιμορφωτηρίου και της Εκπαιδευτικής Αλληλεγγύης του Καλλιτεχνείου των Αχαρνών θα πραγματοποιοηθούν και μαθήματα γραμμικού και ελευθέρου σχεδίου. Οπότε αν είστε στο λύκειο και ενδιαφέρεστε να ξεκινήσετε προετοιμασία, ή θα θέλατε να δοκιμάσετε τις δυνάμεις και το ταλέντο σας, σας περιμένουμε κάθε Πέμπτη και Παρασκευή μετά τις 18:00 για δηλώσεις συμμετοχής στο Καλλιτεχνείο των Αχαρνών, οδός Αθανασίου Χειλίου 16, Αχαρναί.


Το γραμμικό και το ελεύθερο σχέδιο είναι δύο μαθήματα τα οποία εξετάζονται για την εισαγωγή σε σχολές όπως η αρχιτεκτονική, η διακοσμητική, η γραφιστική, η σχολή γραφικών τεχνών, πλαστικών τεχνών, η συντήρηση αρχαιοτήτων και έργων τέχνης, η σχολή ανακαίνισης και αποκατάστασης κτιρίων. Παρόλα αυτά δεν διδάσκονται απαραίτητα στα λύκεια. Ακόμα κι όταν διδάσκονται οι ώρες δεν επαρκούν για να καλύψουν τις ανάγκες των υποψηφίων. Και δυστυχώς το ενδιαφέρον για κάθε τέτοια σχολή συνοδεύεται από ένα τεράστιο κόστος για τις οικογένειες των μαθητών.

Τα μαθήματα στο Καλλιτεχνείο των Αχαρνών, όπως και κάθε άλλη δράση του Επιμορφωτηρίου αλλά και γενικότερα, θα πραγματοποιούνται εθελοντικά και αφιλοκερδώς.  






Δεν υπάρχουν σχόλια: