Blogger Widgets

Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Γενική Συνέλευση - Πασχαλινό Bazaar

Αγαπητοί γονείς,

Στα πλαίσια της τακτικής ενημέρωσης των γονέων σχετικά με τις δράσεις του Συλλόγου μας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως στις 11/03/2015, πραγματοποιήθηκε η 1η Γενική Συνέλευση του νέου Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 7ου Γυμνασίου Αχαρνών.

  • Στη συνέλευση συζητήθηκαν οι έως τώρα δράσεις του συλλόγου καθώς και μελλοντικές.
  • Τέθηκαν θέματα - προβληματισμοί από γονείς προκειμένου να εξετάσει ο σύλλογος τρόπους επίλυσης.
  • Στο Blog του συλλόγου και στο face book θα αναρτηθούν αναλυτικά τα θέματα που αναπτύχθηκαν από το σύλλογο, καθώς και τα θέματα που τέθηκαν προς συζήτηση από τα συμμετέχοντα μέλη.
Επίσης, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η επόμενη δράση του συλλόγου, είναι η διοργάνωση Πασχαλινού Bazaar με λαμπάδες, κατασκευασμένες από τα ίδια τα παιδιά του Γυμνασίου, σε συνεργασία με την καθηγήτρια καλλιτεχνικών, κα Τόπα.

Στις 18/03/2015 μετά το πέρας του σχολικού ωραρίου, η κα Τόπα με τα παιδιά τα οποία θα συμμετέχουν στο Πασχαλινό Εργαστήριο, αλλά και με την παρουσία μελών του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων, θα κατασκευάσουν πασχαλινές λαμπάδες.

Το Bazaar θα λάβει χώρα στις 20/03/2015, ημερομηνία παράδοσης των βαθμών του 2ου τριμήνου.

Τα έσοδα του Bazaar θα διατεθούν για κάλυψη αναγκών της σχολικής μονάδας καθώς και για δράσεις ψυχαγωγικού χαρακτήρα.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη στήριξη και τη συμμετοχή σας στο έργο του συλλόγου μας και σας περιμένουμε στο πασχαλινό Bazaar να θαυμάσουμε τις μοναδικές δημιουργίες των μικρών καλλιτεχνών, των παιδιών μας!

Το Δ.Σ του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων
7ου Γυμνασίου Αχαρνών

Δεν υπάρχουν σχόλια: